Ilman rahaa, ilman hintaa

 Kerroinkin tuolla Ilo elää-blogin puolella aiemmin, että sain jonkun verran vaatteita, tuttavan entisiä. Useamman kesävaatteen, mutta myös farkkuja ja jonkun paidan ja yhden villatakin. Aina on kiva saada jotain vaihtelua, ja varsinkin farkuista olin iloinen, kun niitä olin kaivannutkin lisää.


Meidän kuvaus-olosuhteet on niin mahdottoman huonot, ja nekin pari kuvaa jotka jätin (peilinkautta otettuja) ovat huonoja. (Ja peili likainen, sekin vielä..)Näissä yksissä farkuissa  oli paljetti-koristelut. Merkki on Papaya.Myös tuo valkoinen paitapusero on sieltä saatu, sen merkki on Arkade. Keltainen t-paita on oma vanha.Enempää farkkuja en jaksanut kuvata, muuta kuin taskuja :) Niissä oli kivoja koristeluja. Tässä nuo paljetti-farkut.

Seuraavat on Lee Cooperit.Nämä viimeiset on omat vanhat,joissa myös taskuissa koristelua. Ja merkki on Blue Fashion.


Tästä puuttuu vielä jotkut saamani farkut, koska tässä oli vain kahdet saadut, ja muistaakseni ehkä kolmet sopivat farkut sain, voi olla, että ne ovat yläkerran pöydällä, jos niitä piti jotenkin muokata.

Lisäksi sain jotkut kesäiset kangashousut ja yhdet juhlavammat housut, joissa on vetoketju rikki eli odottavat korjausta.Tällaista vaate-höpötystä pitkästä aikaa, kun Metsäntytön blogista tuli idea kirjoittaa, ja isäntäkään ei ole kotona, niin oli sopivaa aikaa. 


Kommentit

  1. Kiva kun kirjoitit:) On aina välillä kiva tämmöisiä juttuja tehdä. Oot saanu hyvännäköisiä farkkuja, ja siihen sanaan sopii kyllä nuo sun entisetkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) "Vaattet on mun aatteet" eli kierrätystä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Turkki kesäkuumalla

Kesäinen mekko

Musta pitsitoppi