Farkku-asuja moneen lähtöön


Nuorena tyttönä pidin paljon "suoria housuja" eli kangas housuja, mutta kun sain ensimmäiset kunnon farkut, (itse ostin töihin mentyäni), niin siitä lähtien ne on olleetkin suosikki-housut. Tosin nykyisin pidän yleensä koti-oloissa jotain joustavia trikoosametti housuja ja tai verkkareita tms. tai sitten hametta. Farkut on jääneet enemmän kaupunki-asuksi.


Tässä kuitenkin joitakin farkku-asuja:









 Tässä asussa kaikki kirppikseltä, ihana turkoosi trikoopusero merkkiä L.O.G.G. Pitsitunika Paramour.









 Tässäkin pusero on sama, farkuista en osaa sanoa. Farkkutakki on merkiltään Emilia, ja sen toisessa hihassa on kaunis kirjailu.











 Seuraava asussakin pusero on sama, mutta nyt on vain  farkkuliivi, kirppikseltä sekin. Kuin myös kaulassa oleva risti.








Elmo-karvanaamakin on päässyt kuvaan :D  Liivin merkki on Kappahl:n Sinclair






Tässäkin em. farkkuliivi, pusero on tyttären entinen.











Seuravaassa kuvassa  farkkuhame, jota olen itse tuunannut. Sain sen muistaakseni jostain (olisiko tyttäreltä), ja siinä oli vetoketju rikki ja minusta se oli liian röyhelöinen ja pitkä. Lyhensin sitä vyötäröltä ja leikkasin ylemmät röyhelöt pois. Vyötärölle laitoin resori-vyötärön.









Lisäksi kirppispusero, jossa kauniit paljetit kaula-aukossa (merkki Global) ja farkkuliivin rintamuksessa itse tuunattu kukkanen.



No niin, siinä farkkua kerrakseen :) Sorry huonot kuvat, kun valo ei ole riittänyt.

Kommentit

  1. Näistä kuvista suosikkini on tuo, jossa sulla se farkkuliivi, turkoosi pusero ja kirppisristi kaulalla. Asu sopii sulle tosi hyvin. Ja tuosta röyhelöisestä farkkuhameesta, mulla on ollut tuollainen hame myös. Aika paljon sitä käytinkin, mutta nyt en itseasiassa muista, onko se mulla vielä varastossa, vai laitoinko sen jossain vaiheessa pois. Minun olisi ehkä pitänyt tehdä se sama, että lyhentää sitä yläosasta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Turkki kesäkuumalla

Kesäinen mekko

Musta pitsitoppi